Femeile se confruntă adesea cu provocări de sănătate intimă care pot afecta calitatea vieții și stima de sine. Printre acestea incontinența urinară de efort și prolapsul genital sunt probleme comune, dar care pot fi gestionate cu succes printr-un tratament adecvat. Eva Med Center din Constanța oferă o abordare inovatoare și eficientă în tratamentul acestor condiții, prin liftingul vulvovaginal cu fire APTOS.

 

Ce este incontinența urinară de efort și prolapsul genital?

Incontinența urinară de efort și prolapsul genital sunt probleme delicate care pot afecta multe femei, având un impact semnificativ asupra calității vieții lor. Incontinența urinară de efort se manifestă prin pierderi involuntare de urină în timpul activităților fizice, cum ar fi râsul sau strănutul. Prolapsul genital se referă la coborârea organelor pelvine, cauzată de slăbirea țesuturilor de susținere.

 

O soluție inovatoare: liftingul vulvovaginal cu fire APTOS

Eva Med Center din Constanța oferă o soluție eficientă și modernă pentru aceste probleme sensibile: liftingul vulvovaginal cu fire APTOS. Această procedură minim invazivă utilizează fire APTOS speciale, biocompatibile, pentru a restabili tonusul și fermitatea țesuturilor din zona pelviană. Firele APTOS sunt concepute pentru a oferi suport și a corecta structura anatomică afectată, contribuind la ameliorarea simptomelor neplăcute și la îmbunătățirea calității vieții pacientelor.

 

De ce să alegi Eva Med Center din Constanța?

Eva Med Center se remarcă prin abordarea sa personalizată și echipa sa medicală dedicată. Experiența și competența profesioniștilor din cadrul clinicii noastre medicale asigură pacientelor o îngrijire de înaltă calitate și rezultate durabile. În cadrul consultațiilor, fiecare pacientă beneficiază de o evaluare atentă și de un plan de tratament adaptat nevoilor sale individuale.

 

Recâștigând controlul asupra sănătății feminine

Incontinența urinară de efort și prolapsul genital nu trebuie să fie o povară pe umerii femeilor. Cu terapia inovatoare cu fire APTOS oferită la Eva Med Center, aceste condiții pot fi gestionate cu succes, restabilind feminitatea și confortul. Este important ca fiecare femeie să ia în considerare consultul cu un medic pentru a discuta despre opțiunile de tratament potrivite pentru situația ei specifică.